Home Иселенички Страни Во Торонто излезе новиот број на списанието „Македонија“

Во Торонто излезе новиот број на списанието „Македонија“

28 views

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2532995010185015&set=gm.6631438386890951&idorvanity=203897086311812

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!