Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира гостување на Театар Комедија

МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира гостување на Театар Комедија

27 views
Драги пријатели,
во соработка со нашите гости одТеатар Комедија од Скопје, ве покануваме на една незаборавна вечер со многу смеана комедијата АНАТОМИЈА НА НЕВЕРСТВОТО којашто ќе се одржи на31 мај во 19.00 часотво театарската сала при Гимназијата во Нова Горица. Донација 10 еуна денот на настанот. За членовите на друштвото влезот е бесплатен.
Не ја пропуштајте!
Срдечно поканети,
Управен одбор на Мкд „Охридски бисери
https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid037KYqxGehENjtvoLVe9iicVtsMmSACb9zc9zrRbTjytWk2EwotPtZPXB6dW95qQvol

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!