Home Иселенички Страни Многубројни активности на неделното училиште по македонски јазик во МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто

Многубројни активности на неделното училиште по македонски јазик во МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто

20 views

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2532994190185097&set=gm.6631434203558036&idorvanity=203897086311812

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!