Home Иселенички Страни По 64-ти пат ќе се одржи традиционалниот годишен концерт на фолклорниот ансамбл “Македонка” од Торонто насловен “Прошетка низ Македонија”

По 64-ти пат ќе се одржи традиционалниот годишен концерт на фолклорниот ансамбл “Македонка” од Торонто насловен “Прошетка низ Македонија”

80 views

Извор на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!