Home Иселенички СтраниАвстралија Готвење македонски традиционални рецепти на 3 јуни во организација на МКУД Бисер од Џилонг

Готвење македонски традиционални рецепти на 3 јуни во организација на МКУД Бисер од Џилонг

52 views

Our next Macedonian Cooking Class is coming up this coming Monday 3rd June, where we will learn how to make traditional KROFNI””.
Class starts at 6.30pm
Cost is only a gold coin donation
Make sure to register your attendance!

Извор на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!