Home Иселенички Страни „Зелник Фест 23“ во Мисисага

„Зелник Фест 23“ во Мисисага

by Марко Стоименовски
19 views

Ние сме готови за “ЗЕЛНИКФЕСТ 23” денес (недела) 17 септември во 12 часот во црковната сала на МПЦ Св. Илија,Мисисага. Пензионерското друштво “Ривер сајд” ве очекува повелете.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!