Home Иселенички Страни Ансамблот „Македонка“ од Торонто започнува со проби

Ансамблот „Македонка“ од Торонто започнува со проби

by Марко Стоименовски
18 views
Утре вечер!!!! 6:30 часот
Донесете ги вашите деца, внуци, внуци, пријатели, братучеди и целото семејство. Одбележување на нашата 64-та година како премиерен танцов ансамбл на Канада веднаш од Св. Дојдете и придружете се на нашето танц семејство.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!