Home Иселенички СтраниЕвропа Во Загреб, во организација на МКД „Охридски Бисер“, започнува настава по македонски јазик за возрасни

Во Загреб, во организација на МКД „Охридски Бисер“, започнува настава по македонски јазик за возрасни

21 views
ИЗВЕСТУВАЊЕ!
Во среда, на 31.05.2023 година во 17.30 часот, во организација на МКД „Охридски бисер“, во просториите на Друштвото на адреса: Масарикова 16/1, Загреб, започнува бесплатна работилница поМАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за возрасни. Водителка на работилницата е Роберта Петров. Услов за учество е членство во Друштвото.
Се повикуваат сите заинтересирани да дојдат на првиот час по македонски јазик! Сите сте добредојдени!
https://www.facebook.com/zajednica.makedonacaurh/posts/pfbid0RXHpFVWSt6ZhHfovjZtqkzFS9LAkh466wTNTNvSubAg93SMXk8z1ESoswNDN1ZkBl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!