Home Иселенички Страни Порака за мир испратена од Мисисага

Порака за мир испратена од Мисисага

27 views
ЦВЕТИНОВАТА ПОРАКА ЗА МИР ИСПРАТЕНА ОД МИСИСАГА, КАНАДА.
Со Vera M Samarjanin Sonja PanevaЧЕСТИТКИ ЗА ЈУБИЛЕЈОТ 65.ГОДИНИ КОЛИБРИ И БЛАГОДАРНОСТ НА УРЕДНИЧКАТА МАРИЈА ТАУШАНСКА Marija Tausanska Anastasovska
https://www.facebook.com/zivko.popovskicvetin/posts/pfbid035kFWoJyJnzWACsSudPNSi8wh4tf34d8V8RXMs3xZJfw841uMYvYokwdyRGviravsl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!