Home Иселенички Страни Изложба за македонскиот јазик во Канадскиот музеј на јазици со поддршка на МПЦ „Св. Климент Охридски”, МПЦ „Св. Недела” и Асоцијација на македонски студенти на универзитетот во Торонто

Изложба за македонскиот јазик во Канадскиот музеј на јазици со поддршка на МПЦ „Св. Климент Охридски”, МПЦ „Св. Недела” и Асоцијација на македонски студенти на универзитетот во Торонто

22 views

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!