Home Иселенички Страни Мултинационален пролетен фестивал Илинден во организација на МКУД „Илинден” од Мисисага

Мултинационален пролетен фестивал Илинден во организација на МКУД „Илинден” од Мисисага

20 views

Придружете ни се на Илинденскиот пролетен фестивал за ден со вкусни кујни, волшебни перформанси, уникатни занаети и семејна забава!

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!