Home Иселенички Страни Вредните раце на членките на женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага

Вредните раце на членките на женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага

by Марко Стоименовски
19 views

Од вредните раце на нашите домаќинки подготвени се повеќе месени производи, а наскоро и слатки.
Ве очекуваме во недела после Литургијата да ни се придружите, да се потсетите на вкусот на нашата традиција, а воедно и да ја помогнете нашата црква.

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!