Home Иселенички Страни Во МПЦ „Света Недела“ во Ејџекс се одржа Пролетен банкет

Во МПЦ „Света Недела“ во Ејџекс се одржа Пролетен банкет

29 views

https://www.facebook.com/sveta.nedela.1238/posts/820938329620172

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!