Home Иселенички Страни Украсување на надворешноста на црквата „Св. Климент Охридски” во Торонто со 4 нови икони

Украсување на надворешноста на црквата „Св. Климент Охридски” во Торонто со 4 нови икони

48 views

Извор на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!