Home Иселенички Страни Традиционален годишен фестивал на МПЦ „Света Недела” од Ејџекс

Традиционален годишен фестивал на МПЦ „Света Недела” од Ејџекс

26 views
Обележете ги вашите календари!
МПЦ Света Недела ќе биде домаќин на својот годишен фестивал во Сабота на 20 јули и во Недела на 21 јули
Сите се добредојдени да ни се придружат и да искусат традиционална храна, музика во живо, танцови перформанси и многу повеќе!
Влезот и паркирањето се бесплатни, се надеваме дека ќе се видиме таму!

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!