Home Активности на Агенцијата за иселеништво Прекрасна интерпретација на „Т’га за југ“ на ученик на онлајн наставата по македонски јазик од Шведска

Прекрасна интерпретација на „Т’га за југ“ на ученик на онлајн наставата по македонски јазик од Шведска

by Марко Стоименовски
42 views

https://minisel.gov.mk/wp-content/uploads/2023/11/tgazajug.mov

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!