ПОВИК ЗА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

43 views

ПОЧИТУВАНИ ЛИКОВНИ УМЕТНИЦИ ОД ИСЕЛЕНИШТВО,

„ИСЕЛЕНИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД 12– 17 ЈУНИ ВО КРУШЕВО. СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ПЕТ НОЌИ ВО ХОТЕЛ,ПОЛНИОТ ПАНСИОН И СЛИКАРСКИОТ МАТЕРИЈАЛ ЌЕ БИДАТ ПОКРИЕНИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО. ЗА ВРЕМЕТРАЕЊЕТО НА КОЛОНИЈАТА ЌЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ИЗРАБОТЕНИ ДВЕ СЛИКИ.

Пријавување на info@minisel.gov.mk , лице за контакт Дора Ангелова

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!