Home Иселенички Страни Неделно училиште по македонски јазик во црквата „Свети климент Охридски“ во Торонто

Неделно училиште по македонски јазик во црквата „Свети климент Охридски“ во Торонто

by Марко Стоименовски
40 views

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!