Home Иселенички Страни МПЦ „Свети Димитрија“ од Флорида избра нова Црковна Управа

МПЦ „Свети Димитрија“ од Флорида избра нова Црковна Управа

by Марко Стоименовски
10 views

Благодариме на посветеноста на досегашната Црковна Управа предводена од Васил Стевановски и воедно им посакуваме добредојде на новите членови на Управата предводена од Александар Стојановски. Свети Димитрија да им помага во работата.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!