Home Иселенички Страни МПЦ „Св. Климент Охридски”од Торонто организира Македонски фестивал

МПЦ „Св. Климент Охридски”од Торонто организира Македонски фестивал

67 views

SAVE THE DATE!

We are excited to announce the return of our St. Clement of Ohrid Macedonian summer festival! Join us from Friday, June 21 to Sunday, June 23 for the best in Macedonian music, food, dancing and entertainment. We will announce more details in the coming weeks!

ЗАЧУВАЈ ГО ДАТУМОТ!

Со задоволство објавуваме дека се враќа летниот Македонски фестивал на Свети Климент Охридски! Придружете ни се од петок, 21 јуни до недела, 23 јуни на прекрасна македонска музика, храна, играње и забава. Повеќе детали ќе објавиме во наредните недели!

Извор на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!