Home Иселенички Страни Дружење и спорт во Швајцарија

Дружење и спорт во Швајцарија

28 views

Дружење и спорт на едно место ајде Македонци сите заедно сме посилни

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!