Home Активности на Агенцијата за иселеништво БЛАГОДАРНОСТ ОД КСЦ „МАКЕДОНИЈА“ ОД ДИСЕЛДОРФ ЗА ДОНИРАНИТЕ ДРЕСОВИ

БЛАГОДАРНОСТ ОД КСЦ „МАКЕДОНИЈА“ ОД ДИСЕЛДОРФ ЗА ДОНИРАНИТЕ ДРЕСОВИ

30 views

АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО ДОНИРАШЕ НОВИ ДРЕСОВИ НА  КУЛТУРНО-СПОРТСКОТО ДРУШТВО „КСЦ МАКЕДОНИЈА“ ОД ДИСЕЛДОРФ . ОД СТРАНА НА ДРУШТВОТО УПАТИЈА БЛАГОДАРНОСТ ДО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО ЗА ПОДДРШКАТА.

Новите дресови стигнаа

Би сакале да се заблагодариме на Агенцијата за иселеништво на Република Македонија, а посебно на директорот Слободан Близнаковски кои ни овозможија и се ангажираа да добиеме нови дресови.

Нека ни носат новите дресови многу победи.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!