Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Билјана“ од Задар организира етно работилница „Ѓерѓев“

МКД „Билјана“ од Задар организира етно работилница „Ѓерѓев“

32 views

Mkd Biljana Društvo Етно работилница “ever “ev”

https://www.facebook.com/mirjana.majic.71/posts/pfbid0ZjxhzjbF64ZkarhUSUuLYMvp61LrCEbN3pzqwsqTwaXq2FgqbyybRnmr9bB7wCNfl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!