Home Иселенички Страни Ансамблот „Македонка“ од Торонто има прекрасни играорци

Ансамблот „Македонка“ од Торонто има прекрасни играорци

by Марко Стоименовски
21 views
Ние сме апсолутно вљубени  со нашите ученици на македонскиот  танц а Вашите насмевки беа бесценети.
Погледнете ги нашите инста/Фејсбук приказни за уште убавини
Едвај чекаме возбудлива година. Пријавувањето е сè уште отворено до 17 октомври! Дојдете и придружете се на овие прекрасни насмевки!

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!