Home Иселенички Страни 25 годишен јубилеј на Македонското радио „Обединета Македонија“ од Торонто

25 годишен јубилеј на Македонското радио „Обединета Македонија“ од Торонто

by Марко Стоименовски
22 views

Канада се смета за светски пример на мултикултурно општество. Таа е прва земја во светот која официјално го призна мултикултурното шаренило и ја продолжува континуираната, значајна и доследна недискриминациска политика.

Кликнете тука за повеќе

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!