Home Активности на Агенцијата за иселеништво Збогатена библиотеката во Тионе

Збогатена библиотеката во Тионе

by Марко Стоименовски
38 views
🇲🇰Речено,сторено!👏
Македонското катче во Библиотеката во Тионе ќе биде збогатено со нов фонд на книги на македонски јазик и едукативен материјал за помладите да го учат мајчиниот македонски јазик.
Голема благодарност за вашата поддршка #агенцијазаиселеништвонарепубликамакедонија🇲🇰❣

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!