Home Иселенички СтраниЕвропа Избрано ново раководство на пензионерската секција на „Гоце Делчев“ од Гетеборг

Избрано ново раководство на пензионерската секција на „Гоце Делчев“ од Гетеборг

by Марко Стоименовски
8 views
На вчерашното изборен состанок на Пензионерската секција на Друштвото Гоце Делчев , избрано е ново раководство од седум членови на чело со Јован Божиновски како одговорен на секцијата.
Присутните пензионери пројавија посебен интерес за организирање на разни кусеви, излети, средби, како и соработка со Пензионерскиот сојуз на Шведска (PRO).

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!