Home Иселенички СтраниЕвропа Во Загреб излезе новиот број на „Македонски Глас“

Во Загреб излезе новиот број на „Македонски Глас“

by Марко Стоименовски
30 views

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3231431977003347&set=a.106248849521691

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!