Home Иселенички СтраниЕвропа Во името на членовите на Здружението на Македонците „Вардар“ Ниш и мое, на членовите на вашиот колектив им посакувам прекрасен ден, среќен 8 Март и се најдобро секој ден во сите години што доаѓаат. На здравје.

Во името на членовите на Здружението на Македонците „Вардар“ Ниш и мое, на членовите на вашиот колектив им посакувам прекрасен ден, среќен 8 Март и се најдобро секој ден во сите години што доаѓаат. На здравје.

21 views

Благе Петрушевски, председник

Удружења Македоаца “Вардар” Ниш

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!