Home Иселенички СтраниАвстралија Во Австралија излезе новиот број на списанието „Повод“

Во Австралија излезе новиот број на списанието „Повод“

26 views

Почитувани

Ви го доставувам најновиот електронски број на Повод – среќно читање.

Со почит

Од Уредништвото на Прличевци.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!