Home Иселенички СтраниЕвропа „Вардар“ од Вршац избра нов Управен одбор

„Вардар“ од Вршац избра нов Управен одбор

24 views
18.МАРТ 2023.
РЕДОВНО ИЗБОРНО СОБРАНИЕ НА ЗДРУЖЕНИЕ “ВАРДАР ВРШАЦ”
ИЗБРАН НОВИОТ УПРАВЕН ОДБОР
1.ЛЕНКА СТОЈАНОВИЌ
2.ЉИЉАНА МИЛОЈЕВИЌ
3 ВЕСНА МИЦЕВСКА АНТАЛ
4.АНЃЕЛИЈА СТОЈАНОВИЌ
5.БРАНКИЦА БЛАЖИН
6.ЛЕПА РИСТОВСКИ
7.ДАРКО РИСТЕСКИ
ЗА НОВИОТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ИЗБРАНА
ЛЕНКА СТОЈАНОВИЌ
ЗА ПОДПРЕДСЕДАТЕЛКА
ЉИЉАНА МИЛОЈЕВИЌ
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02741ZzqmD2kjvrbkZux2RN9EhNNcJmLmBVrFRxuSkK1Pnt8V1VwUfsoYgQENJ9SSvl&id=100008882924565

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!