Home Иселенички СтраниАвстралија Светлана Вржовски, Македонка од Перт, финансиски планер и основач на „Strategic Prosperity“

Светлана Вржовски, Македонка од Перт, финансиски планер и основач на „Strategic Prosperity“

26 views

Светлана Вржовски, финансиски планер и основач на „Стратешки просперитет“ во Перт вели дека родовата еднаквост во платите и супер во Австралија нема да се случи со децении, но жените можат да преземат поголема контрола над своите финансии со подобрување на нивната финансиска писменост.

https://www.facebook.com/Filipdimi1961/posts/pfbid02wugj4hWZGp9MGRro2hhMGa4EfwjgjWwTJhNzZF1RkiToFLzWBy2To1dr2BnKu7Qyl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!