Home Вести Средба помеѓу градоначалникот на Општина Ново Село и Општина Ешален Швајцарија

Средба помеѓу градоначалникот на Општина Ново Село и Општина Ешален Швајцарија

by Марко Стоименовски
28 views
НОВО СЕЛО – ЕШАЛАН,
Градоначалникот на Општина Ново Село Г-дин Георге Божинов во посета на Општина Ешалан-Швајцарија, кој ќе оствари средба со Градоначалникот на Општина Ешалан Г-дин Serge Bornick.
Прилика за меѓусебно запознавање и дружење преку разговор на различни теми. Во рамки на средбата ќе има можност да се разговара за пактот на пријателство кој е потпишан во 2005 година помеѓу двете општини.
Претставници на друштвото „Македонија“ од Ешалан во придружба на гостинот од Македонија.
со почит „мдд „Македонија“ Ешалан,

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!