Home Иселенички СтраниЕвропа Денот на жената во Маркам Канада

Денот на жената во Маркам Канада

by Марко Стоименовски
22 views

Повелете
Недела 5ти Март 2023 во „Св.Димитрија Солунски“ Маркам Онтарио Канада
Веднаш по Црковната Служба За Денот на жената
Богата храна, Весела Музика и други изненадувања
За повеќе информации јавете се во црквата на 905 471 5555 или на Фејсбук женска Секција Св Димитрија

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!