Home Иселенички Страни Одбележан патрониот празник на МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Гери, Индијана

Одбележан патрониот празник на МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Гери, Индијана

34 views

Навечерие на прославата на патрониот празник и 60-годишниот јубилеј на првата македонска православна црква осветена на Северноамериканскиот континент, МПЦО „Св.Петар и Павле“ во Гери, Индијана

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!