Home Иселенички СтраниАвстралија ОБЈАВА НА ЛЕТНИТЕ АКТИВНОСТИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА 2023 ГОДИНА

ОБЈАВА НА ЛЕТНИТЕ АКТИВНОСТИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА 2023 ГОДИНА

by Марко Стоименовски
30 views

Драги наши,

Агенцијата за иселеништво, на ваше барање, уште во 2022 година ги објавува своите Летни активности за 2023 година:

  1. Поетски фестивал од 25 – 27.05.2023 година
  2. Ликовна колонија од 12 – 17.06.2023 година
  3. Фолклорен фестивал од  16 – 20.07.2023 година
  4. Летна школа за изучување македонски јазик од 26.07 – 01.08.2023
  5. Спортски камп од 03 – 09.08.2023 година
  6. Златно славејче – крај на октомври или почеток на ноември

Подеталните информации за нашите Летни активности ќе ги добиете штом ќе ги имаме и ние.

Со почит,

Агенција за иселеништво

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!