Home Иселенички СтраниЕвропа МПЦО „Свети Климент Охридски” од Берлин доби дозвола за градба на нова црква

МПЦО „Свети Климент Охридски” од Берлин доби дозвола за градба на нова црква

56 views

Драги браќа и сестри, со огромна радост сакаме да ве известиме дека добивме дозвола за градба на новата Црква во Берлин!

Повеќе информации на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!