Home Иселенички Страни МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто успешно организира „Денови на македонската литература и култура“

МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто успешно организира „Денови на македонската литература и култура“

33 views

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ЛИТЕРАТУРА И КУЛТУРА

https://www.facebook.com/groups/203897086311812/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=6626060610762062

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!