Home Иселенички СтраниАвстралија МКУД „Никола Карев“ продолжува со пробите

МКУД „Никола Карев“ продолжува со пробите

by Марко Стоименовски
27 views

Друштвото започнува со проби на:
Втора и трета група Среда 1ви Февруари 6:30-8:00пм
Прва група Понеделник 6ти Февруари 7:00-9:00пм

Се врши упис на нови играорци тел 0417128641

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!