Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира работилници за учење на македонски јазик

МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира работилници за учење на македонски јазик

by Марко Стоименовски
29 views

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!