Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Македонија” од Сплит е организатор на 33-те „Денови на македонската култура – Свети Кирил и Методиј”

МКД „Македонија” од Сплит е организатор на 33-те „Денови на македонската култура – Свети Кирил и Методиј”

69 views
Покана: “33. Денови на македонската култура – Св. Кирил и Методиј” – Сплит
Извор на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!