Home Иселенички СтраниАвстралија КУД „Пелистер” од Ричмонд врши упис на нови играорци

КУД „Пелистер” од Ричмонд врши упис на нови играорци

52 views

💥💥 NEW NEW NEW💥💥

🇲🇰MACEDONIAN FOLK DANCING CLASSES🇲🇰
🕺💃🎵💥👠⭐️

📍 Located in Richmond

>>Spread the word!
>>Share this post!
>>Invite family & Friends!

📧IF YOU ARE INTERESTED CONTACT US TODAY!

Извор на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!