Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Македонија” од Љубљана организира ликовна изложба

МКД „Македонија” од Љубљана организира ликовна изложба

46 views
Ве покануваме на отварање на изложба на сликарските дела на Емилија Солева Вардјан, во четврток, 16. 5.2024 во 18.00 во просториите на друштвото МКД Македонија, Љубљана

Метелкова, зграда Ловци. По отварањето ќе следи македонско дружење. Повелете!

Извор на слендиот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!