Home Иселенички Страни М.Д. „Илинден“ од Цуг продолжува со работа и кани на дружење

М.Д. „Илинден“ од Цуг продолжува со работа и кани на дружење

by Марко Стоименовски
25 views

Почитувани членови и пријатели на друштвото ИЛИНДЕН. Би сакале пред се да ви ја честитаме новава 2023 и да ви посакаме, добро здравје, среќа, љубов, мир и берикет во секој од домовите. Овај викенд клубот во Меллинген ќе работи.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!