Home Иселенички СтраниЕвропа Македонското здружение „Заедно“ од Рикалдоне организира посета на паркот во Мерано

Македонското здружение „Заедно“ од Рикалдоне организира посета на паркот во Мерано

32 views

Нова дестинација една од најубавите градини во светот се наоѓа токму во ” МЕРАНО” Кастел Траутмансдорф”
Недела:02/07/2023
Тргнување: Канели 06:00часот
Цена: 55 €-вклучен влез во паркот
Контакт: 348 675 0564 Златко Милчевски
3791054367 Антонио Младеновски

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1354573945102189&id=100016487881672&ref=embed_pos

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!