Home Иселенички СтраниЕвропа Македонското здружение „Кирил Пејчиновиќ“ од Ваљево организира манифестација „Вешта жена“

Македонското здружение „Кирил Пејчиновиќ“ од Ваљево организира манифестација „Вешта жена“

29 views
ВЕШТА ЖЕНА 2023 ЗА СРБИЈА. ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНСКОТО ЗДРУЖЕНИЈЕ КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЋ ОД КРАЉЕВО СЕ ИЗБИРА ВЕШТА ЖЕНА ЗА СРБИЈА.
Почитувани, на ден 08.04.2023г.(сабота) во 19х. ке се одржи манифестација ВЕШТА ЖЕНА во ресторан НАЦИОНАЛ – Краљево. Цена на влезницата е 2.900,00 дин. (со комплетен мени). Резервации на влезници до 02.04.2023.г
https://www.facebook.com/kpejcinovickv/posts/pfbid02ZL9eTvKcEQ5vqFao67wJnLksUqrrT4bSYgQxVYoqEcm78vYXQzjpD2HXWSSpLTEul

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!