Home Иселенички СтраниЕвропа Македонско -швајцарска вечер ( „Македонска трпеза“ ), Настан за паметење, 50 готвачи на македонска храна во исто време на исто место на 25.02.2023 година од 18 часо во Гуман

Македонско -швајцарска вечер ( „Македонска трпеза“ ), Настан за паметење, 50 готвачи на македонска храна во исто време на исто место на 25.02.2023 година од 18 часо во Гуман

by Марко Стоименовски
24 views

https://www.facebook.com/makedonija.echallens/videos/931429791207429/

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!