Home Иселенички СтраниЕвропа „Македонски глас“ одбележува 30 години од првиот број

„Македонски глас“ одбележува 30 години од првиот број

by Марко Стоименовски
34 views

„Македонски глас“ одбележува 30 години од првиот број

Промоција по повод јубилејната 30-годишнина од печатењето на првиот број на списанието „Македонски глас“, ќе се одржи на 13 октомври 2023 година во 14.00 часот, Трибина на Град Загреб, Каптол 27, Загреб.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!