Home Иселенички Страни Македонците во Канада го слават Илинден

Македонците во Канада го слават Илинден

21 views
Оваа година традиционалниот Македонскиот Илинденски Пикник кје се одржи на 6ти Август во паркот “Илинден”.
Адресата на паркот е 21351 ON-12, Uxbridge, L9P 1R3

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!