Home Иселенички СтраниЕвропа КУД „МАКЕДОНКА“ од Виена гостување во Крањ

КУД „МАКЕДОНКА“ од Виена гостување во Крањ

163 views
31 Ден посветени на браќата Св. Кирил и Метод завршија со настапи на фолклорни групи КУД Македонка од Виена и МКД Св. Циило и Методи од Крањ
Благодарност до гостите и сите посетители️
https://www.facebook.com/mkd.kim/posts/6241838409231441

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!